Čime se bavi ELKO Marić d.o.o. Mostar?

Naša glavna djelatnost je projektovanje izrada i montaža elektroinstalacija i opreme u građevinarstvu.
U organizaciji smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom prema standardu EN ISO 9001 koji uspješno primjenjujemo i održavamo.
Vođeni motom poboljšanja kvalitete usluga, zadovoljstvo naših klijenata stavljamo na prvo mjesto.

POLITIKA KVALITETA

U cilju opstanka i daljeg razvoja, rukovodstvo ELKO-MARIĆ d.o.o. Mostar je opredijeljeno istraživanju potreba i očekivanja naših kupaca, kao najznačajnijeg faktora našeg poslovnog uspjeha.
Zbog toga će svi zaposleni u ELKO-MARIĆ biti stalno u toku i pratiti najnovija dostignuća u dizajnu, tehnologijama i materijalima iz oblasti elektro-opreme i instalacija, što će se postići stalnim eksternim i internim obučavanjem.
Stečena znanja će biti razmjenjivana i prenošena svim uključenim osobama kako bi bili motivisani i uključeni u kreativno rješavanje radnih zadataka.
U cilju zadovoljenja svih potreba i očekivanja naših kupaca sistematski i trajno će se identificirati, planirati i odvajati svi procesi koji su neophodniza pružanje kvalitetnih usluga.
O odvijanju svih procesa vodiće se zapisi, koji će biti redovno preispitivani, a u cilju prepoznavanja mogućnosti poboljšanja ukupnih performansi organizacije i poslovanja.
Proces planiranja i odlučivanja će se zasnivati na činjenicama, proisteklim iz analize zadovoljstva kupaca, rezultata provjere i preispitivanja funkcionisanja procesa i financijskih rezultata poslovanja.

Educirano osoblje
Stručnost i kompetentnost projektantnog tima kao i cjelokupnog osoblja zasnovana je na velikom broju kvalitetno urađenih projekata.
TUV Certifikat
Firma Elko - Marić posjeduje TUV certifikat ISO 9001 za projektovanje, izradu i montažu elektro - instalacija i opreme u građevinarstvu.
Električne mreže
Nudimo Vam usluge projektovanja elektro instalacija jake i slabe struje te izradu projekata svih vrsta električnih mreža.
Ukoliko posjedujete vlastiti objekat u izgradnji i želite da uradimo elektroinstalacije na istom, molimo da nam se obratite ovim putem!