Elko Marić d.o.o.

Saznajte više o nama i našim uslugama!

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Naša glavna djelatnost je projektovanje, izrada i montaža elektroinstalacija i opreme u građevinarstvu. U organizaciji smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom prema standardu EN ISO 9001 koji uspješno primjenjujemo i održavamo. Vođeni motom poboljšanja kvalitete usluga, zadovoljstvo naših klijenata stavljamo na prvo mjesto.

U cilju opstanka i daljeg razvoja, rukovodstvo ELKO-MARIĆ d.o.o. Mostar je opredijeljeno istraživanju potreba i očekivanja naših kupaca, kao najznačajnijeg faktora našeg poslovnog uspjeha.

Zbog toga će svi zaposleni u ELKO-MARIĆ biti stalno u toku i pratiti najnovija dostignuća u dizajnu, tehnologijama i materijalima iz oblasti elektro-opreme i instalacija, što će se postići stalnim eksternim i internim obučavanjem. Stečena znanja će biti razmjenjivana i prenošena svim uključenim osobama kako bi bili motivisani i uključeni u kreativno rješavanje radnih zadataka.
U cilju zadovoljenja svih potreba i očekivanja naših kupaca sistematski i trajno će se identificirati, planirati i odvajati svi procesi koji su neophodniza pružanje kvalitetnih usluga.

O odvijanju svih procesa vodiće se zapisi, koji će biti redovno preispitivani, a u cilju prepoznavanja mogućnosti poboljšanja ukupnih performansi organizacije i poslovanja. Proces planiranja i odlučivanja će se zasnivati na činjenicama, proisteklim iz analize zadovoljstva kupaca, rezultata provjere i preispitivanja funkcionisanja procesa i financijskih rezultata poslovanja.

Dobrodošli u našu firmu!